Derfor skal du købe en Chromecast til dit fjernsyn!

0 Comments

Der er mange smarte fordele du kan få adgang til, hvis du vælger at investere i en Chromecast. En Chromecast får nemlig dit fjernsyn til at vise dig endnu flere muligheder, fordi du med din mobil eller tablet kan streame film, serier, billeder, videoer, musik og meget mere, ved at caste fra din enhed og til Chromecasten, som sidder i fjernsynet – Dét er da smart!

Du kan streame dine yndlingsfilm og -serier!

Har du et fjernsyn/smart-tv, hvor der er visse streamingtjenester den ikke kan samarbejde med? Dette skal du ikke længere bekymre dig om, når du har en Chromecast tilsluttet til dit fjernsyn. Chromecasten er udviklet af Google og den snakker nemlig sammen med din mobil, computer eller tablet og sørger for, at de fleste streamingtjenester kan blive castet til dit fjernsyn – uanset om dit smart-tv bruger denne app, eller ej. Med Chromecast kan du også nemt spole frem og tilbage som det passer dig, og du kan sætte alle former for film og serier på tv’et.

Dit fjernsyn kan komme til at fungere som familiens billede væg

Kender du det – I har lige været på den fedeste ferie hele familien, hvor I har fået taget en masse lækre feriebilleder, som I bare må vise videre til resten af jeres familie og venner?  Hvis denne situation lyder bekendt, kan det også være at du har oplevet at dine gæster ikke altid gider at se samtlige 747 feriebilleder på en og samme tid.

Men her har Google løsningen til dig. Det er nemlig ikke kun film og serier du kan vælge at caste til fjernsynet. Du kan med Chromecast også lave billede albums, som bliver vist på Chromecasten/fjernsynet, når du ikke streamer noget andet. Så kan I få vist alle jeres billeder frem på et slideshow på fjernsynet i baggrunden. Sådan har jeres gæster mulighed for at følge med I jeres feriebilleder, uden at det bliver for overvældende for dem.

En Chromecast gør næsten kanaler undværlige

Flere og flere personer vælger tv kanaler fra, fordi de kan se det meste som de har lyst til, gennem deres streamingtjenester. Dernæst har du også mulighed for at streame live tv til Chromecasten, hvis du har abonnementet til det på dine streamingtjenester. Derfor har du nemlig altid mulighed for at se DR kanalerne live på dit fjernsyn – også selvom du ikke har tv-kanaler i hjemmet.

 

Related Posts