Få luft til ørene i alperne

0 Comments

I alperne om det er Østrig, Italien, Spanien eller Frankrig så kan man stå på både ski og snowboard i vinterperioden, i sommerperiode kan du hike, cykle og vandre i super smuk natur. Flere og flere danskere er begyndt ikke kun at bruge alperne til at tage på skiferie til, mange tager også til alperne for at køre på mountainbike eller vandre i unikke naturomgivelser som man altså ikke får på sommerferien til strande, det er smukt på en anden måde. Nok om det, i artiklen her vil vi kunne ind på hvordan du med fart under dine ski eller dit snowboard kan få luft til ørene i alperne. Mangler du inspiration til din næste skiferie destination, anbefaler vi man tjekker Skier.dk som er danmarks helt nye ski platform.

Offpist er ikke for alle

Når du skal på skiferie skal du ikke blot drage ud i offpisten og regne med du har kontrol over det hele fordi du lige har taget en sort pist. Offpisten er ikke at sammenligne med piste skiløb, derfor er vores anbefalinger også du alliere dig med en skilærer som kan lære dig hvordan du skal stå på ski i offpisten med kontrol. Pengene er givet super godt ud, og kan i samle et hold på 4 personer som deler om prisen, så kan du få rigtig meget ud af at tage en formiddag eller 2 med en skilærer.

Gode destinationer til dig der elsker offpist eller gerne vil blive bedre til det, her vil vores anbefalinger lyde på det kæmpe store område i Italien som hedder Canazei, det kunne også være Sauze d’Oulx eller Livigno som flere danskere tager til hvert år. Vil du gerne til Østrig som er danskernes favorit skiferieland, så vil Bad Gastein, Wagrain og Ischgl være gode destinationer. Frankrig har Val Thorens, som i flere år har været kåret som verdens bedste skidestination, derudover kunne det være Chamonix eller Les Arcs.

 

Related Posts