Find på flotte medaljer til arrangementet

0 Comments

En medalje er ikke bare en medalje, da der findes mange varianter på det danske marked. Når folk hører ordet medalje, kommer de typisk til at forbinde det med sportslige arrangementer. De klassiske medaljer er guld, sølv og bronze. Du kan sagtens lave dine egne medaljer i forbindelse med andet end sport. Til børnefødselsdage, løb eller noget helt tredje kan du også uddele medaljer, som er skræddersyet til det enkelte arrangement. Find ud af hvilke medaljer du skal designe, så folk kan blive glade for at modtage en medalje.

Køb medaljer online

Der findes flere hjemmesider hvor du kan køb færdiglavede medaljer eller designe dine egne. Hvis du kender det præcise antal, kan du forhøre dig hos flere firmaer om der er noget mængderabat. Jo mere du kan spare, desto bedre. Det er en god ide at du bruger tid på at finkæmme internettet – både for priser men også om det kan svare sig at lave sine egne medaljer. Du kommer automatisk til at bruge ekstra tid på det, fordi du skal overveje hvordan designet skal være. Har du allerede en klar ide er det ikke noget problem, men hvis ud er i tvivl, skal du begynde at tænke over det. Der vil altid være noget leveringstid på designede medaljer, så derfor skal du lave dem i god tid, så du er sikker på, at de er klar til arrangementet.

Personlig eller generel?

Du kan både designe personlige og generelle medaljer. Personlige medaljer kan være med navn og dato, hvorved generelle medaljer kan være med et logo af en løber, rytter, svømmer, fodbold eller noget helt andet. Udover selve medaljen skal du også gøre op med dig selv hvordan medaljeholderen skal se ud. Det er klassisk med en holder i stof, men du kan helt selv bestemme hvordan det skal være. Du kan også fremstille medaljeholder i andet materiale som f.eks. læder, men her vil prisen også være derefter. Jo bedre kvalitet, desto dyrere vil det som regel også være.

Det er tanken der tæller

Uanset hvilken medalje du vælger til arrangementet, er det tanken der tæller. Danskerne sætter generelt pris på at nogen har lyst til at stå for et arrangement og endda bruge tid på at indkøbe ting som en medalje. Medaljen er et godt minde, som folk kan huske tilbage på når de kigger på den. Kom i gang med at finde de helt perfekte medaljer, så du kan sætte kryds ud

Related Posts