Nyd naturen mens computeren tjener penge for dig

0 Comments

Takket være internettet kan enhver nu investere og forvalte sin egen formue. Det giver som oftest langt bedre resultater end at lade banken gøre det. Desværre tager det også væsentligt mere tid og energi. Nogle finde markederne og aktier enormt interessante og har derfor ikke noget imod at lave research før hver eneste handel.

Andre vil dog lang hellere bruge den tid på en forfriskende tur i skoven eller en fodboldkamp med vennerne. Selv hvis du tilhører den sidstnævnte gruppe, behøver du dog ikke give afkald på de store vindinger, der kan være ved at investere aktivt.

Hvad er copytrading?

Du kan nemlig bare prøve det nemme copytrading. Det er, som navnet måske antyder, en investeringsteknik, der handler om at kopiere en anden investors handler. Med copytrading kan du altså lade en anden foretage alt den kedelige research, mens du tjener pengene.

Hvorfor copytrading?

Sagt på den måde kan det måske lyde for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det en mekanisme, som stadig flere af de populære online investeringsplatforme åbner op for. Du vælger altså copytrading for at tjene nemme penge, mens investeringsplatformen muliggør det for at tiltrække dig som kunde.

Det kan dog virke mystisk, hvorfor de succesfulde investorer lader sig kopiere i forbindelse med copytrading. Svaret er dog ganske simpelt, at de tjener en lille andel, hver gang du kopierer en af deres handler. Jo bedre handler de laver, jo flere gebyrer kan de altså også tjene. På den måde er copytrading altså en god handel for alle de involverede, og det er nok også derfor, at det bliver stadig mere populært i Danmark.

Tag det rette valg

Det eneste aktive valg, der kræves af dig i forbindelse med copytrading er altså, hvem du vil kopiere, og hvor mange penge, du ønsker at stille til rådighed. Derefter tager computeren sig at resten, mens du i stedet kan nyde din fritid med sport og friluftseventyr fremfor at sidde foran computeren.

Dermed ikke sagt, at det at vælge en investor er et nemt valg. Det er trods alt dem, der i praksis kommer til at forvalte dine penge. Selvom de altså har al mulig god grund til at investere efter bedste evne, kan det stadig være nervepirrende. Mange investeringsplatforme gør derfor denne del af copytrading så nem og intuitiv som overhovedet muligt. Det betyder blandt andet, at du får givet en overskuelig liste med alle de mulige investorer, deres historiske afkast samt deres risikoniveau.

På den måde er det nemt at gå deres handler efter i sømmene og finde en investeringsstrategi, du stoler på i det lange løb. Det er nemlig ikke sikkert, at det højeste afkast er det bedste valg. For eksempel kan deres høje afkast skylde en enkelt heldig handel. Derudover kan det jo også være, at du har holdninger til typen af handler. Måske foretrækker du klimavenlige eller danske aktier. Den slags har du altså også mulighed for med copytrading. Hvis du lægger arbejdet nu, kan du holde fri, mens afkastet ruller ind på kontoen i de kommende måneder.

Related Posts