fut5050.dk giver dig inspiration til sport, adventure og cykelnørderi

0 Comments

Mangler du inspiration til træningen? Motivationen og tid mangler måske i hverdagen, til at komme i gang og til at holde den kørende over længere tid, således at træningen vil kunne ses på din krop. I stedet for at finde tid til at gå ned i træningscenteret, så skulle du måske overveje at tage træningen hjem i stuen. Det er muligt med et par håndvægte og så er du igang. Håndvægte kan styrke din muskulatur i en fart, med blot 5-10 minutters træning i ny og næ. Det gør det hele meget nemmere når du slet ikke skal ud af døren. Når du skal vælge de rette håndvægte, så er det vigtigt at de hverken er for lette eller for tunge. Et godt sted at starte er ved håndvægte 10 kg. Her har du muligheden for at variere træningen og øvelserne, så ikke træningen bliver kedelige eller umotiverende.

Håndvægte kan anvendes af alle

Håndvægte kan anvendes af både kvinder og mænd og også uanset om det er personer der er veltrænede og øvede i vægttræningen eller det er nybegyndere der skal starte fra 0. Det er et træningsredskab som du kan finde i ethvert træningscenter, men det burde altså også være en del af dit hjemmetrænings kit. Her kan du træne alle muskelgrupper i kroppen og variere træningen i mere eller mindre uendelighed. Håndvægte giver effektiv træning til at kunne styrke muskulaturen. Der findes flere forskellige modeller på markedet, til hver deres pris, men også med hver deres kvalitet som oftest går hånd i hånd. Afhængigt af hvor meget du har en intension om at skulle anvende dine håndvægte, kan du vurdere hvor mange penge du skal investere i dit hjemme trænings kit.

De mange fordele ved håndvægte

Intentionen ved at anvende håndvægte er at styrke muskulaturen og du kan her komme i mål med at træne alle muskelgrupperne i kroppen. Det er en type af træning som har en meget lav skadesrisiko, så længe der blot er fokus på at der ikke skal ske en overbelastning. Det kræver ikke meget plads at træne med et par håndvægte, så derfor er det det perfekte træningsudstyr at have derhjemme, så du kan træne helt uden at skulle ud af døren. Du kan komme igang med det samme og se resultater ved blot små intervaller af træning dagligt.

Related Posts